sreda, 27. junij 2012

Sleepy

Zadnjič sem si priskrbela nekaj kosov iz kolekcije Essence Snow White. Danes pa sem preizkusila enega izmed lakcev. In sicer gre za svetlo modri odtenek Sleepy, ki se super nanaša in se v hipu posuši, kar je seveda idealno zame, ker si znam zelo hitro uničit nanos, glede na to, da takoj začnem počet nekaj drugega. Idealna sta dva nanosa, pri čemer sem sama na prstancu in kazalcu nanesla 2 sloja (sem morala malo popravit), na ostalih pa le enega. Mislim, da se razlika dobro pokaže tudi na fotkah.







ponedeljek, 18. junij 2012

Celebrity Tattoos Part III

V zadnji objavi sem omenjala predvsem zvezdnike (v eni izmed naslednjih sledi tudi nadaljevanje), tule pa pride na vrsto želja Deje: Kat Von D - ljubiteljica tatujev, ki jih ustvarja tudi sama.




Glede na to, da ima res veliko tatujev in da si veliko ljudi tetovirano žensko predstavlja kot žensko brez ženstvenosti, bi začela z njenimi zvezdicami na njenem obrazu. Kat namreč pravi, da zvezdice predstavljajo sposobnost, da kljub temu da je močno potetovirana, še vedno ohranja ženstvenost. Prav tako pa ta motiv predstavlja tudi njeno najljubšo pesem "Starry Eyes", ki jo izvaja njen najljubši band Motley Crue.




Ludwig van Beethowen. Očitno je navdušena nad njegovimi stvaritvami, kar verjetno izhaja iz njene strasti do preigravanja Beethovnovih skladb na klavir že od sedmega leta. Skladateljev obraz ima tetoviran na stegnu, njegovi začetnici LvB pa na kazalcu desne roke.
Na roki ima tudi napis DILLIGAF (na tej prvi sliki napisa še ni), ki v bistvu pomeni "Does it look like I give a f*?"


Levi prstanec s črkami L.A. Prstanec naj bi vodil do srca - Kat slednje razlaga na ta način, da se čuti poročeno s tem mestom. Desni prstanec s črkami TLA ponazarja “True Love Always”, medtem ko so črke LTP okrajšave za “Love the Profession”.

Tetovirala se je že pri štirinajstih. Vtetovirala si je črko J, ki naj bi se nanašalo na ime James - na njeno prvo amore. Tatuja menda ne obžaluje, prav tako si je obljubila, da ga ne bo nikoli odstranila. In njene kasnejše ljubezni? Z ljubimcem (Nikki Sixx) sta si omislila ujemajoči tatu, nato pa sta se kmalu razšla, tetovirala pa si je tudi portret fanta Jesseja Jamesa.




Ima tudi portret očeta in sicer iz fotografije, ki jo je njen oče posnel v času, ko je končal srednjo šolo. Oče ji veliko pomeni in odkar je kar naprej na poti ji tatu daje možnost, da se spomni nanj in da vidi da je oče ob njej. Medtem ko je podoba očeta na roki, je portret njene mame na rami. Slednjega si je dala tetovirati po ločitvi njenih staršev. Nasproti očetove podobe (notranja stran desne roke) pa ima še portret sestre (notranja stran leve roke). Pa seveda še portret mlajšega brata. Očitno ji družina res veliko pomeni.


 


Na dlani desne roke ima motiv srca, ki jo opominja na vodilo, naj vse dela z ljubeznijo.




Tu je še napis Mi Vida Loca na hrbtu in podoba Carmen Mirande na zadnji strani vratu. Slednji predstavlja broadwaysko zvezdo iz 40-ih in 50-ih, ki je "odgovorna" za popularnost čevljev s platformo, ki jih, mimogrede, Kat naravnost obožuje.




Vsekakor nisem zajela vseh njenih tatujev, ker so res preveč obsežni, da bi opisovala vsakega posebej. Vsekakor zelo fascinantno in stvar lastne presoje in odločitve. Sama si niti ne morem predstavljat toliko tatujev, ampak očitno nekaterim tatuji res predstavljajo veliko strast, da se odločijo za tako število.  Kakorkoli, za konec pa še The Big Picture z nekaj dodatnimi pomeni...


sreda, 13. junij 2012

So True!


Celebrity Tattoos Part II

Zadnjič sem omenjala predvsem zvezdnice, zato se bom sedaj posvetila zvezdnikom. Najprej moji top 4 tipčki :) Seveda bom začela kar z Johnnyem..Oh ♥


Johnny Depp

Prvič se je tetoviral pri 17-ih in sicer je bil to motiv indijanskega poglavarja, ki ga je namenil v čast njegovim prednikom. Na levi roki si je vtetoviral ime svoje mame Betty Sue in kasneje - na desno roko - tudi ime svojega takratnega dekleta Winone Ryder (Winona Forever), ki ga je po razpadu zveze nadomestil z napisom Wino Forever..ok, tu je dobro vidno, zakaj si ni dobro tetovirati imen svojih partnerjev..Nad srcem z imenom njegove mame ima tetoviran obrnjen trikotnik. Tatu na notranji strani desne roke ga spominja na njegov film The Brave. Blizu srca ima tatu z imenom svoje hčerke Lily-Rose, na desni roki pa ime sina Jacka, nad katerim se nahaja tudi ptica, ki izhaja iz Piratov. Še eno ptico (vrano) ima na levi roki. No, tu sem navedla samo peščico - imel naj bi namreč kar 26 tatujev.




Sledi seksi tipček Colin Farrell...

Na desni roki ima vtetoviran tahitski tribal motiv. Na notranji strani leve roke je bil napis Carpe Diem...with my girl, ki ga je po ločitvi prekril s križem. Na prsih ima vtetovirane besede I Love No Matter in sicer sta besedi I Love napisani horizontalno, besedi No Matter pa vertikalno. Dva tatuja pa se nahajata še na zapestju in na desnem prstancu.



Adam Levine..hihi, končno izgovor za topless fotke :P

Menda ima kar 25 tatujev. Levo roko ima potetovirano s kitaro in cvetličnimi vzorci, med katerimi so tudi češnjevi cvetovi in golobica, ki jih je dal vtetovirati po tragičnem dogodku 9/11 v spomin na vsa izgubljena življenja. Spodaj na desni roki se nahajata srce, na katerem je napis MOM, ki je posvečen njegovi mami (kot pri Johnnyu) in tatu tigra, medtem ko ima na ramenih vtetoviran napis Los Angeles (mesto, v katerem je bil rojen). Na hrbtu ima odtis tačke in pod njim napis Frankie Girl, ki se nanaša na njegovo zlato prinašalko z imenom Frankie. Prav tako se na hrbtu nahaja tudi figura pin-up dekleta. Spredaj na trupu je tatu letečega orla, ob strani pa ima tetoviranega še morskega psa, ki se verjetno nanaša na njegov vzdevek "Sharky".



In še John Mayer

Najbolj opazen je zagotovo tatu na njegovi levi roki. Celoten tatu izhaja iz dekoriranega pravokotnika in črk SRV, ki predstavljajo ime njegovega idola (Stevie Ray Vaughan). Končno podobo pa je dobil leta 2008, ko je tatu dopolnil s cvetličnimi poslikavami in zmajevsko figuro. Zelo všečkam! Na zadnji strani leve roke ima tetovirano besedo Home, na zadnji strani desne roke pa besedo Life. Home Life je komad iz albuma Heavier Things, ki ima zanj velik pomen. Na prsih ima vtetovirano cifro 77, ki predstavlja letnico njegovega rojstva. Na desni rami pa ima tatu Koi ribe, ki naj bi predstavljala moč, pogum in zmožnost, da premagaš ovire. Eden izmed tatujev pa se nahaja na njegovi notranji strani roke in sicer obsega tri kvadrate, ki jih dopolnjuje v različnih obdobjih.

Insanity

Našla sem še eno vadbo, po kateri se počutim prijetno izčrpana. Danes zjutraj sem jo poskusila prvič. Trajala je 38 minut in par sekund, od tega sem se morala trikrat za trenutek ustavit, ker nisem mogla dohajat tempa. Ampak moram reči, da sem ponosna nase..Tole se namreč ne imenuje za brezveze Insanity..In ja, po končani vadbi je feeling fantastičen! Še ena vadba, pri kateri se res dobro prepotiš in čutiš, da si naredil nekaj izjemnega za svoje telo.

Kakorkoli, sestavljena je iz naslednjih faz:
- 11 minut ogrevanja (niti približno ni v easy)
- 6 minut raztezanja
- 15 minut glavnega kardio dela (uf, temu se reče vadba)
- 5 minut raztezanja/ohlajanja

Vmes sta še 2 odmora (vsak skoraj 1 minuto), ki sta namenjena pitju vode.

Nočem delat reklame (sama sem si video namreč zdownloadala), ampak bom vseeno prilepila video, da dobite neko predstavo.


torek, 12. junij 2012

Crystalliced

Pa sem le uporabila essence nalepke iz kolekcije crystalliced. Lak z bleščicami že poznate, uporabila pa sem tudi eno plast belega laka.




ponedeljek, 11. junij 2012

Jooooj, tisti čas v mesecu, ko bi vse pojedla in sem ves čas lačna..Ko mi še bolj kot ponavadi dišijo sladkarije in junk food (no, vsaj glede vode ni problema)
Tole fotko si moram večkrat pogledat :)


ponedeljek, 4. junij 2012

Courage


High Heels

Ravno danes sem v Ljubljani opazila bejbo v vrtoglavih petah. In pazi to - njena hoja je bila profi. Se mi zdi, da že res redko naletim na ženske, ki znajo tako v easy hodit v res visokih petah. Nazadnje sem namreč videla precej nesrečnih primerkov z ne ravno obetavno hojo. Sama priznam, da nisem med tistimi talentiranimi. Hoja v zmerno visokih petah mi sicer gre, ampak v tako visoke se pa pač ne spravim. Je treba pazit, da ne bom obremenila osebja na urgenci :)