četrtek, 30. maj 2013

Two Ingredient Pancakes

Recept za palačinke s samo dvema sestavinama že kar nekaj časa opažam po različnih blogih, zdaj pa sem se končno odločila, da ga tudi preizkusim. Rezultat? Izjemno okusno!

Uporabila sem le dve sestavini: banano & jajce. Zmešala sem ju s pomočjo mikserja, v ponev dodala kanček olja in vlila zmes. Nastale so tri manjše, a nekoliko debelejše palačinke. Nekaj problemov sem imela, ker so se želele na vsak način raztrgati, vendar mi je uspelo, da so večinoma ostale v obliki palačink.
Dodala sem jim še domačo borovničevo marmelado. Da ne bom samo govorila, so tule še fotke:




sreda, 22. maj 2013

Wishlist

Nekajkrat sem že omenila oblačila oziroma dodatke, ki sem jih uvrstila na seznam želja. No, v zadnjem času si želje počasi izpolnjujem - od zapestnice povezane s prstanom, prstana z angelskimi krili do cvetlične oblekice, ki jo bom pokazala danes.





No, trenutno je na vrhu seznama kombinezon s kratkimi hlačami. Iščem podobna modela, kot sta prikazana na fotkah:


nedelja, 19. maj 2013

Disco Pink

Čas za nekoliko živahnejšo barvo - ciklamni odtenek. V živo odtenek bolj kot na roza vleče na vijoličasto, ampak moj fotoaparat noče zaznat prave barve :)

Sicer je pa tole eden mojih najljubših odtenkov Max Factor Nailfinity Disco Pink. Ja, morala sem vključit še Hello Kitty figurico. Sem verjetno že enkrat omenila, da so mi kjutsi (ampak samo in izključno te figurice) :)






ponedeljek, 13. maj 2013

New Goodies

Predstavljam dva nova kosa nakita - prstan angelska krila, ki sem si ga želela že kar nekaj časa in verižica. Ko sem zagledala verižico, sem jo najprej hotela preizkusit kot zapestnico. Kaj pravite? Bi se dobro odrezala v vlogi zapestnice?






Make the Jump