sreda, 1. februar 2012

America's Next Top Model Part II

Nadaljujem z drugo polovico.

Cycle 9: Saleisha Stowers
V bistvu mi je bila kar všeč. Vedno je delovala zelo sveže. Všeč mi je bila še Chantal Jones.




Cycle 10: Whitney Thompson
Dekle z oblinami. Mene je vedno spominjala bolj na misico kot pa na top model. V tem krogu sem navijala za Anyo Kop, všeč pa mi je bila tudi Katarzyna Dolinska.





Cycle 11: McKey Sullivan
Noup, ona mi pa nikoli ni bila všečna. Nikakor. Nekaj me je ves čas odbijalo. Ampak moram priznat, da je imela ponavadi kar hude fotke. Poleg nje mi je šla v tem krogu močno na živce tudi Marjorie Conrad. Zelo všečna pa mi je bila Analeigh Tipton, za katero sem tud ves čas upala, da bo zmagala.





Cycle 12: Teyona Anderson
Priznam, da je sprva nisem imela za favoritko, ampak mi je pa kasneje postala zelo všečna - že zaradi osebnosti. Pa glavno, da ni zmagala Allison Harvard, ki je nikakor nisem mogla prebavit :)





Cycle 13: Nicole Fox
Kaj pa vem...Upala sem na Jennifer An.





Cycle 14: Krista White
Sploh ni bila slaba. Luštna mi je bila še Jessica Serfaty, čeprav nikoli kot top model, Raina Hein je pa imela zanimiv in izrazit obraz.





Cycle 15: Ann Ward
Big no. Mislim, da mi je bila ona najbolj antipatična izmed vseh zmagovalk. Navijala sem za Chelsey Hersley, ker mi je bila fantastična. Všeč sta mi bili še Jane Randall in Chris White.





Cycle 16: Brittani Kline
Po fotkah sodeč je videti fantastično. Vendar si drugega mnenja o njej ne morem ustvarit, ker tega kroga še nisem gledala.





Prav tako nisem gledala 17. kroga, v katerih so tekmovale same "dive". Tako, da se že veselim, da oba pogledam - no, če sem iskrena, se veselim samo 16. kroga.

1 komentar: