sreda, 1. februar 2012

America's Next Top Model

Zelo rada gledam to oddajo - zaradi super stylingov, fotoshootingov, nikoli pa zaradi drame, čeprav je skoraj vedno prisotna. Poleg Tyrinega so mi bili ponavadi všeč še avstralski in novozelandski, medtem ko me ostali niso pritegnili. 
Zato sem se odločila, da naredim kratek pregled zmagovalk od 1. do 16. kroga. Začela bom s prvo polovico, v naslednji objavi pa sledi še druga.

Cycle 1: Adrianne Curry
Nič posebnega.




Cycle 2: Yoanna House
Ta me je vedno spominjala na Natalie Imbruglio. Še vedno ni bila tista, ki bi me prepričala.



Cycle 3: Eva Marcille
Ne, še vedno ne :)





Cycle 4: Naima Mora
Naima mi je bila po videzu vsekakor top, vendar me njena osebnost nekako ni nikoli prepričala. V tem krogu sem navijala za Kahlen Rondot, ki mi je bila super tako vizualno kot karakterno.





Cycle 5: Nicole Linkletter
Hmmmm...





Cycle 6: Danielle Evans
Ves čas sem navijala za Dani, prav tako pa ne bi imela nič proti, če bi zmagala Joanie Dodds, ker je bila prav tako zelo v redu tekmovalka.





Cycle 7: Caridee English
Caridee je imela fantastične fotografije.





Cycle 8: Jaslene Gonzalez
No, pri njej se pa nikakor nisem mogla odločit ali mi je všeč ali ne. Fotke je imela sicer super, ampak ne vem, nekaj pri njej me je motilo. Iz tega kroga sta mi bili vizualno in karakterno zelo všeč Natasha Galkina in Felicia Provost.






3 komentarji:

  1. meni je Yoanna tudi kot Natalie. drugače je pa zanimivo da mi pri ANTM vedno prezrejo ene res fajne in mi od zmagovalk ni nobena res waw. Jaslene Gonzalez je tudi meni tak tak, čeprav mi je mela kar dost fotk res dobrih. no na splošno so mi dekleta veliko manj všeč kot pri avstralskem in novozelandskem. pa zadnja leta mi je ANTM itak polom.. se več vrti okrog drugih stvari kot o modi sami. Tyra pa itak drama on top.. zeh zehh..

    od teh zmagovalk mi je sicer prva res fajn.

    OdgovoriIzbriši
  2. Teh nisem nikoli gledala, ampak Eve iz 3. kroga me na drugu slikici rahlo spominja na Rihhano, sem edina?

    OdgovoriIzbriši