nedelja, 26. februar 2012

Eurovision Song Contest Slovenia 2012

Ja, že dolgo spremljam celotno norijo okrog Eurovizije..Od izbiranja na Emi do samega evrovizijskega večera - oziroma večerov. Vedno si moram obvezno pogledat Eurosong, verjetno je to zame nek ritual.
No, letos je izbor naše predstavnice potekal nekoliko drugače. Kakorkoli, zmagovalka je že jasna. Zmagovalka je Eva Boto s skladbo Verjamem. Čudovita, vsaj zame. Eva jo odlično odpoje, poleg tega pa mi da tisti občutek, da je to to - da ima nekaj, kar pritegne poslušalca. In tu je še kvaliteta - krasen glas.





No, ne morem pa mimo Klemna Slakonje. Vedno znova me preseneti in dokaže, da je vsestranski in zelo talentiran. Še posebej me je navdušila tale njegova izvedba :)




Vsekakor bom v prihodnje pripravila še več objav na temo Eurosonga, kjer bom predstavila posamezne države. Kakorkoli, z našo izbiro sem zadovoljna.

4 komentarji:

  1. mene pa nekako ne prepriča. konichiwa je bolj za "zapomnt si" komad. s tem zmagovalnim smo pa samo še eni z dobro pevko in balado ... balade pa nekak ne palijo na evroviziji. to je to.
    sicer pa sploh ne vem zakaj se še trudmo glede evrosonga. škoda dnarja :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Če že mečemo denar za Eurosong, potem je bolje, da se tam vsaj ne smešimo tako zelo. Dvojčici definitivno nista za Eurosong in končno sem vesela, da pošiljamo čudovit glas. :) Eva je zakon. ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaz sem pa ostala v Lj. in sem čisto pozabila da je bila Ema!!!! Pa tako rada jo gledam, upam da bo na spletu posnetek cele oddaje

    OdgovoriIzbriši
  4. Jp, Ela se strinjam..pa ok, saj dvojčici imata ogromno energije, ampak nista me prepričale..saj drugače mi ostale pesmi niso ble nič posebnega (tak da Miss doll nisi velik zamudila - razen Klemna :)), ampak tale od Eve mi je pa nekak ostala v ušesu..je v bistvu močna balada..ok, saj za zmago si itak ne delam utvar, ampak vseeno pa se mi zdi, da imamo dobre možnosti za preboj v finale..sicer pa itak - vsak ima svoj okus :)

    OdgovoriIzbriši