ponedeljek, 18. junij 2012

Celebrity Tattoos Part III

V zadnji objavi sem omenjala predvsem zvezdnike (v eni izmed naslednjih sledi tudi nadaljevanje), tule pa pride na vrsto želja Deje: Kat Von D - ljubiteljica tatujev, ki jih ustvarja tudi sama.




Glede na to, da ima res veliko tatujev in da si veliko ljudi tetovirano žensko predstavlja kot žensko brez ženstvenosti, bi začela z njenimi zvezdicami na njenem obrazu. Kat namreč pravi, da zvezdice predstavljajo sposobnost, da kljub temu da je močno potetovirana, še vedno ohranja ženstvenost. Prav tako pa ta motiv predstavlja tudi njeno najljubšo pesem "Starry Eyes", ki jo izvaja njen najljubši band Motley Crue.




Ludwig van Beethowen. Očitno je navdušena nad njegovimi stvaritvami, kar verjetno izhaja iz njene strasti do preigravanja Beethovnovih skladb na klavir že od sedmega leta. Skladateljev obraz ima tetoviran na stegnu, njegovi začetnici LvB pa na kazalcu desne roke.
Na roki ima tudi napis DILLIGAF (na tej prvi sliki napisa še ni), ki v bistvu pomeni "Does it look like I give a f*?"


Levi prstanec s črkami L.A. Prstanec naj bi vodil do srca - Kat slednje razlaga na ta način, da se čuti poročeno s tem mestom. Desni prstanec s črkami TLA ponazarja “True Love Always”, medtem ko so črke LTP okrajšave za “Love the Profession”.

Tetovirala se je že pri štirinajstih. Vtetovirala si je črko J, ki naj bi se nanašalo na ime James - na njeno prvo amore. Tatuja menda ne obžaluje, prav tako si je obljubila, da ga ne bo nikoli odstranila. In njene kasnejše ljubezni? Z ljubimcem (Nikki Sixx) sta si omislila ujemajoči tatu, nato pa sta se kmalu razšla, tetovirala pa si je tudi portret fanta Jesseja Jamesa.




Ima tudi portret očeta in sicer iz fotografije, ki jo je njen oče posnel v času, ko je končal srednjo šolo. Oče ji veliko pomeni in odkar je kar naprej na poti ji tatu daje možnost, da se spomni nanj in da vidi da je oče ob njej. Medtem ko je podoba očeta na roki, je portret njene mame na rami. Slednjega si je dala tetovirati po ločitvi njenih staršev. Nasproti očetove podobe (notranja stran desne roke) pa ima še portret sestre (notranja stran leve roke). Pa seveda še portret mlajšega brata. Očitno ji družina res veliko pomeni.


 


Na dlani desne roke ima motiv srca, ki jo opominja na vodilo, naj vse dela z ljubeznijo.




Tu je še napis Mi Vida Loca na hrbtu in podoba Carmen Mirande na zadnji strani vratu. Slednji predstavlja broadwaysko zvezdo iz 40-ih in 50-ih, ki je "odgovorna" za popularnost čevljev s platformo, ki jih, mimogrede, Kat naravnost obožuje.




Vsekakor nisem zajela vseh njenih tatujev, ker so res preveč obsežni, da bi opisovala vsakega posebej. Vsekakor zelo fascinantno in stvar lastne presoje in odločitve. Sama si niti ne morem predstavljat toliko tatujev, ampak očitno nekaterim tatuji res predstavljajo veliko strast, da se odločijo za tako število.  Kakorkoli, za konec pa še The Big Picture z nekaj dodatnimi pomeni...


4 komentarji:

  1. aaa. dejansko si res napisala za Kat :D
    mogla bi še omenit, da ful slabo bolečino prenaša in je do tolko številko tatujev prišla samo s pomočjo tekile :D zdj ne pije več :)
    pa njena leva noga je "year book" noga, so jo tatovirali prjatli, ki sploh ne tatovirajo.
    she is my idol (pač glede vsega kar počne) in oh,kumej čakam svoj prvi tattoo:)
    good job. lp xo Deja

    OdgovoriIzbriši
  2. uuu, zanimiv podatek :) je pa informacij res ogromno, ker je zanimiva oseba..sem pa morala držat obljubo, da bom napisala prispevek o njej :)..in že razmišljaš kaj bo in kam ga boš dala? hehe, jaz sem itak čist ponosna na svojega..sem bila že prej ful navdušena, ampak ko sem ga pa dejansko dala naredit, je bil pa občutek še toliko bolj fantastičen..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja, mam že ful idej, sm pač mau se je težko uskladit s tattoovatorjem na drugem koncu slo,ki je dost zaposlen, js pa tut delam :)
      prvi bo napis "never a failure always a lesson" na rami. :)
      kaj maš pa ti tattovirano?

      Izbriši
    2. super misel :) tudi jaz imam napis: Vivere senza rimpianti (kar pomeni živeti brez obžalovanj) in sicer blizu gležnja..sj bom enkrat fotko dala gor..:)

      Izbriši