ponedeljek, 1. oktober 2012

October

Kako zanimiv občutek, ko vsi ostali začenjajo s predavanji, jaz pa ostajam doma. No, delo za faks še vseeno ostaja, vendar je feeling vseeno drugačen, ker sedaj vem, da počasi zaključujem neko pomembno obdobje v mojem življenju. Absolventsko leto bo minilo kot za šalo in takrat se bom znašla v novem, neznanem svetu.
Kakorkoli, nov mesec se je pričel in mislim, da je to idealna možnost za spremembe. Za nekaj novega. Spremembe se sicer dogajajo ves čas, a vendar so tiste, ki jih sami sprejmemo redkejše in pomembnejše od tistih, ki pridejo kar tako. Jaz z dvema spremembama začenjam že danes (opišem kasneje), nekaj novega pa bom naredila tudi jutri. Vsekakor dober začetek.


Prvi oktober je in s tem začetek meni zelo lepega meseca. Rada imam jesen. Obožujem tople in sončne jesenske dni. Prija tudi kakšno deževno popoldne, vendar raje vidim, če se ti pojavijo le izjemoma :) Rada imam barvanje gozdov, čajčkanje, sprehajanje med vsemi tistimi toplimi barvami, nošenje šalov, menjavanje garderobe. Ja, ob omembi vsega tega dobim kar metuljčke v trebuhu :)

Upam, da uspete izkoristiti čimveč lepih oktobrskih dni in da tudi vi poskusite nekaj novega.


October
With Love


2 komentarja:

  1. lepo da si nazaj! uživaj v jeseni, barvi, garderobi in novih pustolovščinah ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Tudi jaz upam, da bo oktober nežen z mano. ;)

    OdgovoriIzbriši