nedelja, 10. marec 2013

My Lip Balms

Skoraj dve leti nazaj sem govorila o svoji "skromni" zbirki lakov za nohte (KLIK). Od takrat se je število lakov še povečalo. Vendar tu ne bom omenjala novih lakov, temveč bom prešla na mojo drugo malo obsesijo - balzame za ustnice. Vedno se poskušam prepričat, da ne rabim novega balzama za ustnice..no, včasih uspe, drugič pač ne. Vedno imam več balzamov, kot jih v resnici potrebujem. Nekaj sem jih uspela izgubit, ostali pa imajo prostor v eni izmed mojih torbic.

Trenutno v moji lastnini:





Zdi se mi, da svojo vlogo vlaženja in negovanja ustnic najbolje opravita Labello Fruity Shine (Pomegranate) in presenetljivo tudi H&M-ski balzam (samo kot preventiva, ne pa tudi kot kurativa). Po novem mi je všeč tudi Essence Color Changing Lip Balm - zaradi barve in ker izpolnjuje svojo funkcijo. Najslabši je Manhattnov balzam, ki zame niti malo ne učinkuje (dobro, da sem ga dobila, ker bi mi bilo škoda denarja zanj). Ostali so pač povprečni balzami, vsaj zame. Super bi bilo, če bi se osredotočala predvsem na sestavine, vendar vedno podležem lepim embalažam.

Priznam, da me mikajo tudi tile Labello Lip Butter-ji, ki pa jih v slovenskih drogerijah zaenkrat še nisem nikjer videla (res je, da jih nisem namerno iskala).




Za konec pa še piling, ki si ga lahko naredite kar doma. Sama sem tole fotko pobrala kar na FB strani in "recept" tudi preizkusila. Običajno sicer nimem problemov z ustnicami, razen pozimi ko imam občasno tudi obdobja, v katerih so moje ustnice zelo suhe. Ker je učinkovit, ga seveda delim naprej.



6 komentarjev:

  1. Jaz piling naredim iz kokosovega masla(olja) in organskega sladkorja. Super zadeva ;)
    Drugače pa vidim, da ti v "zbirki" manjka Alverde Vanilleblute Mandarine labela. Ena najljubših :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super, hvala za nasvet :)
      Hehehe, tud to labelo bi bilo za preizkusit :)

      Izbriši
  2. Uuu lepa zbirka, jaz pa imam samo en balzam.. Mi pa je dala Deja idejo za Alverde.. To morem poizkusit. Potem bom pa imela dve eno doma, drugo v torbici. Pa mogoče bi še ena pasala v plašč.. Ne ne, bosta dve dovolj (:

    OdgovoriIzbriši
  3. Mene so pa tele Labello/Nivea buterčki zmedli, a so to kaj skupaj naredili ker izgledajo enako?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. V Ameriki, Avstraliji in Kanadi se isti izdelek prodaja pod znamko Nivea, po Evropi pa kot Labello..zato različne oznake :)

      Izbriši
    2. Aha, nisem vedela da sta znamki tako povezani, zanimivo

      Izbriši