sreda, 6. marec 2013

Wedge Sneakers

Tile čevlji so mi sprva predstavljali nekaj, kar nisem hotela imeti na sebi. Mislila sem si, da bo to trend, ki ga definitivno ne bom nosila.
No, sčasoma sem se navadila nanje, videla par všečnih kombinacij in jih vzljubila. In ja, tudi sama sem si jih kupila - vendar jih verjetno še vedno ne bi imela, če ne bi naletela na res ugodno ceno (15 €). Možnosti za kombiniranje wedge superg z oblačili pa je tudi ogromno. Običajno jih videvam v kombinaciji s skinny ali kratkimi hlačami, luštne so pa tudi tiste s krilom.

Gremo na konkretne outfite...









Tule so pa moje supergice, ki komaj čakajo, da se sneg stopi.


3 komentarji:

  1. meni pa skoraj obratno. so mi bile top takoj ko sem jih videla, v slo so prišle itak malo 'za časom', ampak ko sem jih našla, takoj kupila in nosila že lansko sezono. sedaj pa so praktično povsod in ima jih praktično vsaka in me je kar malo minilo:s so pa super za kombinirat ulični stil :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Jp, za ulični stil so res super..sicer se mi pa zdi, da se trenutno večina sprašuje ali naj jih še naprej nosi ali pa da v pozabo..Jaz sem jih šele sedaj vzljubila, tak da pri meni bodo aktualne :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi jaz imam podobne kot ti. Ammpak jih tudi že mam od lani, takoj ko je bilo malo hladneje (: Mam celo dvojne, ene so športne, druge pa malo manj :P

    OdgovoriIzbriši