nedelja, 7. april 2013

Celebrity Hair Color Changes

Spremembe so zanimive in včasih manj, včasih pa bolj zaželene. Najhitreje so opazne tiste, ki so vidne navzven. Pogosto lahko samo sprememba v zunanjem videzu povzroči, da postanemo bolj odločni in začnemo spreminjati tudi stvari, ki niso povezane z videzom. Kot da bi začeli povsem na novo.
V tej objavi se bom osredotočila na spremembe pričesk, natančneje na spreminjanje barve las pri zvezdnicah. Pri enih drastične, pri drugih malo manj.

Nedavno sta se za spremembo odločili Reese Witherspoon in Jennifer Lawrence. Obe sta izbrali temnejšo barvo (Jennifer zaradi svoje vloge Katniss), vendar jima po mojem mnenju bolje pristoji svetlejša barva las. Medtem pa se mi zdi, da Britney Spears, ki si je ravno tako omislila podobno spremembo, bolj pristojijo temnejši. Zagotovo pa so temnejši lasje prava izbira tudi za Katherine McPhee in Victorio Beckham.

Reese
Jennifer
Britney
Katherine
Victoria

 Nekaj barvnih sprememb pri Cameron Diaz, Fergie in Rachel McAdams:

Cameron
Rachel
Fergie

Nekaterim pa pristojijo tako temnejši kot svetlejši odtenki. Med njimi bi omenila predvsem Emmo Stone, Ashley Tidale, Blake Lively in Scarlett Johansson.

Ashley
Blake
Scarlett
Emma

Katy Perry in Rihanna sta vsekakor med tistimi, ki se odločata za bolj izrazite spremembe. Pri Katy so mi bili do sedaj poleg njenih črnih dolgih las las najbolj všeč še vijolični lasje, pri Rihanni pa dolgi zravnani rdeči. Čeprav se mi zdi, da kar obe obvladata kakršnokoli spremembo.





Nekatere se odločijo tudi za pink barvo. Recimo Lily Allen.


Za na konec pa še Lady Gaga. Ja, ona zna pretiravat.



Lahko bi omenila še več zvezdnic, vendar ostajam pri tistih, na katere sem najprej pomislila, ko sem si zastavila to objavo.

1 komentar:

  1. Lady Gaga v ombre z blontno in rumeno, tega bi rada videla več.. Meni izgleda noro. Seveda ne za mene, ampak za zvezd(n)ice, ki si to lahko privoščijo :D

    OdgovoriIzbriši