četrtek, 28. november 2013

VS Fantasy Bra Through the Years

Vsako leto med Victoria's Secret angelčki izberejo model, ki nosi poseben nedrček, ki je vedno deležen veliko pozornosti - Fantasy Bra. Sprva so ga oglaševali zgolj v VS katalogu, od leta 2001 pa ga modeli nosijo tudi na modni reviji. VS vsako leto sklene pogodbo z določenim oblikovalcem nakita, ki ima priložnost, da oblikuje modrček.

Letošnji nedrček, ki ga je nosila Candice, je vreden 10 milijonov dolarjev. Prvi čudežni modrček, ki je bil hkrati tudi "najcenejši" doslej (vreden 1 mio $) je nosila Claudia Schiffer. Najdražji nedrček, ki je vreden kar 15 milijonov dolarjev, pa je predstavila Gisele Bundchen. Gisele je hkrati tudi ena izmed angelčkov (Tyra Banks, Karolina Kurkova in Adriana Lima), ki so Fantasy Bra nosile dvakrat, medtem ko ga je Heidi Klum nosila kar trikrat.

Prvi čudežni modrček so oblikovali leta 1996 in ga poimenovali Million Dollar Miracle Bra.Naslednje leto je nedrček nosila Tyra Banks. Diamond Dream Bra je bil vreden 3 milijone dolarjev.Leta 1998 je Daniela Pestova nosila Dream Angel Fantasy Bra v vrednosti 5 mio $.Sledila ji je Heidi Klum z nedrčkom imenovanim Millennium Bra (10 mio $). Najdražji modrček je Gisele predstavila leta 2000. Imenoval se je Red Hot Fantasy Bra.V letu 2001 je modrček ponovno nosila Heidi. Poimenovali so ga Heavenly Star Bra (12,5 mio $).Naslednje leto je čast pripadla Karolini Kurkovi. Nosila je Star of Victoria Fantasy Bra v vrednosti 10 milijonov dolarjev.Heidi je leta 2003 modrček nosila še tretjič. Tokrat poimenovan v Very Sexy Fantasy Bra (11 mio $).Sledila ji je Tyra. Heavenly 70 Fantasy Bra je bil vreden 10 milijonov dolarjev.Leta 2005 je priložnost ponovno dobila Gisele, ki je nosila Sexy Splendor Fantasy Bra v vrednosti 12,5 milijona dolarjev.Hearts On Fire Diamond Fantasy Bra (6,5 mio $) je leta 2006 ponovno predstavila Karolina.Sledil mu je Holiday Fantasy Bra (4,5 mio $), ki ga je nosila Selita Ebanks.V letu 2008 je nedrček Black Diamond Fantasy Miracle Bra predstavila Adriana Lima. Vreden je bil 5 milijonov dolarjev.Marisa Miller je nosila Harlequin Fantasy Bra v vrednosti 3 milijone dolarjev.Leta 2010 je čast ponovno pripadla Adriani, ki je predstavila Bombshell Fantasy Bra (2 mio $).Sledila je Miranda Kerr z modrčkom imenovanim Fantasy Treasure Bra (2,5 mio $).Lani so oblikovali Floral Fantasy Bra (2,5 mio $), ki ga je predstavila Alessandra Ambrosio.Letošnji nedrček pa je Royal Fantasy Bra, ki je okrašen z diamanti, rubini in rumenimi safirji.Vsak je zanimiv na svoj način. Kateri je pa najbolj všeč vam?

3 komentarji:

  1. Samo to so res modrčki za na modne piste... ne predstavljam si, da bi jih nosila kar tako. ;)

    Je pa kar nekaj takih, ki so res super... za pogledati.

    OdgovoriIzbriši
  2. Oo super objava tega pa še nikoli nisem videla (: Tak da bi za vsako leto vedela kako so izgledali..

    OdgovoriIzbriši