ponedeljek, 22. avgust 2011

It's my Trend book

Moja priljubljena kategorija izmed tistih v prejšnji objavi je Zdravje, najljubša pa mi je rubrika Trend.
Ob pregledovanju blogov naletim na veliko všečnih kombinacij in jih shranjujem na računalnik, pri tem pa dobivam razne prebliske o tem, kako bi lahko tudi sama kombinirala modne dodatke in posamezna oblačila. Svoje najljubše modne kombinacije ponavadi še natisnem, da imam lepši pregled. Poleg tega pa se veliko zanimivih stylingov, pa tudi estetskih fotografij, najde tudi v revijah.

Vse te fotografije in izrezke pa shranjujem v posebno knjigo - Trend.
Na naslovnico sem uvrstila fotografijo Penelope Cruz, ki so jo posneli v okviru reklamne kampanje oblačil Mango. Na rdeči podlagi je črno-bela slika še posebno izrazita.



In še nekaj strani:










3 komentarji:

  1. všeč! jst mam tudi par fotkic kot jih imaš ti tu;) super okus imaš!

    OdgovoriIzbriši
  2. Vau, resnično zelo zelo všečno. Imaš talent za take stvari... Sama mam pogosto probleme s tem, kaj naj sploh oblečem...

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala bejbike :)
    Drgač pa mislim, da ima vsaka ženska te probleme - sploh kadar gre za pomembne dogodke..Sama včasih v mislih naredim ful fajno kombinacijo, potem jo pa probam in ugotovim, da ne izpade čist tako kokr sem si zamislila..Ampak ponavad mi kar uspe :) Pa odkar berem fashion bloge se mi zdi, da se mi je ful izboljšal stil, ker se najdem v določenih kombinacijah in jih potem še sama sprobam.. :)

    OdgovoriIzbriši