četrtek, 22. december 2011

Charmed

Čarovnice so bile ena izmed serij, ki jih nikakor nisem mogla zamuditi.

Phoebe, Prue & Piper

Serijo so predvajali v osmih sezonah, in sicer od leta 1998 do 2006. Meni so bile najljubše prve 4 sezone, potem pa se mi zdi da je serija počasi izgubila svoj čar, čeprav mi je bila še vedno zanimiva za pogledat.
Prikazuje pa tri sestre Halliwell s posebnimi nadnaravnimi sposobnostmi, s katerimi se borijo proti zlobnim silam.

Prue (Shannen Doherty), najstarejša sestra, ima moč telekineze, kasneje pa pridobi še moč astralne projekcije, srednja sestra Piper (Holly Marie Combs) ima moč zamrznitve časa in eksplozije predmetov, najmlajša sestra Phoebe (Alyssa Milano) pa poseduje moč videnja prihodnosti in preteklosti, kasneje pa doseže še moč lebdenja in izjemne empatije. Po smrti najstarejše sestre (v 3. sezoni), Piper in Phoebe odkrijeta, da imata tudi mlajšo polsestro Paige (Rose McGowan). Ta ima, prav tako kot Prue, moč telekineze, sposobna pa se je tudi presvetliti.



Paige, Phoebe & Piper





Še posebej navdušena sem bila nad njihovo hišo (tako opremljeno stanovanje bi imela tudi sama)...


...in nad njihovim seksi sosedom Danom (ki ga je igral Greg Vaughan), za katerega sem si močno želela, da se na koncu 2. sezone ne bi preselil iz San Francisca :) No, pa Chris (mlajši sin Piper in Lea, ki v šesti sezoni pride iz prihodnosti) tudi ni bil napačen..Sploh ne :)

 Greg Vaughan (v vlogi soseda Dana Gordona)

Drew Fuller (v vlogi Chrisa)

1 komentar: