sreda, 13. junij 2012

Celebrity Tattoos Part II

Zadnjič sem omenjala predvsem zvezdnice, zato se bom sedaj posvetila zvezdnikom. Najprej moji top 4 tipčki :) Seveda bom začela kar z Johnnyem..Oh ♥


Johnny Depp

Prvič se je tetoviral pri 17-ih in sicer je bil to motiv indijanskega poglavarja, ki ga je namenil v čast njegovim prednikom. Na levi roki si je vtetoviral ime svoje mame Betty Sue in kasneje - na desno roko - tudi ime svojega takratnega dekleta Winone Ryder (Winona Forever), ki ga je po razpadu zveze nadomestil z napisom Wino Forever..ok, tu je dobro vidno, zakaj si ni dobro tetovirati imen svojih partnerjev..Nad srcem z imenom njegove mame ima tetoviran obrnjen trikotnik. Tatu na notranji strani desne roke ga spominja na njegov film The Brave. Blizu srca ima tatu z imenom svoje hčerke Lily-Rose, na desni roki pa ime sina Jacka, nad katerim se nahaja tudi ptica, ki izhaja iz Piratov. Še eno ptico (vrano) ima na levi roki. No, tu sem navedla samo peščico - imel naj bi namreč kar 26 tatujev.




Sledi seksi tipček Colin Farrell...

Na desni roki ima vtetoviran tahitski tribal motiv. Na notranji strani leve roke je bil napis Carpe Diem...with my girl, ki ga je po ločitvi prekril s križem. Na prsih ima vtetovirane besede I Love No Matter in sicer sta besedi I Love napisani horizontalno, besedi No Matter pa vertikalno. Dva tatuja pa se nahajata še na zapestju in na desnem prstancu.



Adam Levine..hihi, končno izgovor za topless fotke :P

Menda ima kar 25 tatujev. Levo roko ima potetovirano s kitaro in cvetličnimi vzorci, med katerimi so tudi češnjevi cvetovi in golobica, ki jih je dal vtetovirati po tragičnem dogodku 9/11 v spomin na vsa izgubljena življenja. Spodaj na desni roki se nahajata srce, na katerem je napis MOM, ki je posvečen njegovi mami (kot pri Johnnyu) in tatu tigra, medtem ko ima na ramenih vtetoviran napis Los Angeles (mesto, v katerem je bil rojen). Na hrbtu ima odtis tačke in pod njim napis Frankie Girl, ki se nanaša na njegovo zlato prinašalko z imenom Frankie. Prav tako se na hrbtu nahaja tudi figura pin-up dekleta. Spredaj na trupu je tatu letečega orla, ob strani pa ima tetoviranega še morskega psa, ki se verjetno nanaša na njegov vzdevek "Sharky".



In še John Mayer

Najbolj opazen je zagotovo tatu na njegovi levi roki. Celoten tatu izhaja iz dekoriranega pravokotnika in črk SRV, ki predstavljajo ime njegovega idola (Stevie Ray Vaughan). Končno podobo pa je dobil leta 2008, ko je tatu dopolnil s cvetličnimi poslikavami in zmajevsko figuro. Zelo všečkam! Na zadnji strani leve roke ima tetovirano besedo Home, na zadnji strani desne roke pa besedo Life. Home Life je komad iz albuma Heavier Things, ki ima zanj velik pomen. Na prsih ima vtetovirano cifro 77, ki predstavlja letnico njegovega rojstva. Na desni rami pa ima tatu Koi ribe, ki naj bi predstavljala moč, pogum in zmožnost, da premagaš ovire. Eden izmed tatujev pa se nahaja na njegovi notranji strani roke in sicer obsega tri kvadrate, ki jih dopolnjuje v različnih obdobjih.

4 komentarji:

  1. meni je pa celo na Johnnyju ki mi je top preveč tattoojev. se mi zdi čez mero estetskega okusa. saj tudi sam obžaluje sedaj, ampak kar je je...

    OdgovoriIzbriši
  2. Jp, res jih ima veliko..moram priznat, da mi je ful zanimivo raziskovat, kakšen pomen imajo..itak je pa to stvar odločitve vsakega posameznika..sam pri nobeni stvari pa ni dobr pretiravat..

    OdgovoriIzbriši
  3. daj še tatuje Kat von D preuči :P majo ful zanimive zgodbe vsi :)
    tatuji so kul. več je boljše :)

    OdgovoriIzbriši