četrtek, 04. september 2014

Wake up and live your life

Poznaš tisti občutek, ko se nenadoma prebudiš? Ko ugotoviš, da lahko marsikaj spremeniš. Ko si poln načrtov za naprej, ki jih želiš uresničiti, vendar jih prej nisi, ker te je ves čas nekaj oviralo. In s tem mislim predvsem na tiste ovire v naših glavah. 


Življenje se niti slučajno ne obrne tako, kot si sprva zamisliš. Vse nepredvideno dogajanje lahko vodi v skrbi, strah in gre celo tako daleč, da izpustiš par priložnosti. Kasneje morda ugotoviš, da si zapravil teden, mesec ali celo leto življenja, vendar ni tako. Tisti čas je bil nečemu namenjen - mogoče temu, da premisliš par stvari, razmisliš, kaj bi sploh rad v življenju. Včasih se je potrebno enostavno izključiti, pri čemer se lahko izključiš sam ali pa te k temu prisilijo okoliščine. Glavno je, da se potem vključiš nazaj, premisliš o svojih ciljih, se zbudiš in greš z novo energijo osvajat svet. Lahko se začne z malimi koraki in se stopnjuje v večje. Ustvarjaj, odkrivaj...Ni važno, če zaideš - življenje je ustvarjeno z namenom, da ga živiš.Samo vztrajaj! Ne pusti se slabim in negativnim mislim, odkrivaj stranske poti, če se izgubiš na zastavljeni poti, ne pusti se drugim in predvsem ne dovoli, da sam sebe oviraš na poti do cilja.

Na nove podvige in uspehe, na odkrivanje stvari, ki jih želiš početi - na življenje!

2 komentarja:

  1. Na zdravje z vodo na te besede (:

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Napisane zate, ane? ;) V bistvu za vse nas - ker nikoli ne veš, kdaj bo zadnja priložnost, da nekaj uresničiš..zato je treba izkoristit vsak trenutek..če drugi menijo, da ne zmoreš ali pa da si se napačno odločil, je to pa čist njihov problem :)

      Izbriši